У Запоріжжі депутати призначили нового секретаря міської ради – в.о. мера | Новини Запоріжжя

Сьогодні, 24 квітня, під час позачергового засідання Запорізької міської ради депутати проголосували за звільнення з посади секретаря міськради Анатолія Куртєва та призначення на цю посаду депутатка Регіни Харченко.

Як вже писав «Перший Запорізький», сьогодні, 24 квітня, під час позачергового засідання Запорізької міської ради депутати проголосували за звільнення з посади секретаря міськради Анатолія Куртєва.

Новим секретарем Запорізької міської ради депутати обрали колишню голову фракції партії «Слуга народу», адвокатку Регіну Харченко (фракція «Слуга народу»).

Регіна Харченко народилася 21 вересня 1990 року в селі Октябрське Первомайського району АР Крим. У 2013 році закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». У 2022 році закінчила Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

З 2016 року була помічником-консультантом депутата Запорізької обласної ради. З 2020 року стала депутаткою Запорізької міської ради.

До вчора була головою фракцію партії «Слуга народу» у Запорізькій міській раді. Вчора депутати міської фракції партії «Слуга народу» відкликали її з посади.

У 2013-2015-му Регіна Харченко була головним спеціалістом-юрисконсультом Управління Пенсійного Фонду України в Жовтневому районі Запоріжжя.

У 2015-2016-му – головним державним інспектором юридичного відділу Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників Запоріжжя.

Останні роки Регіна Харченко працювала адвокатом, як фізична особа-підприємець.

Запорізька міська рада звільнила з посади в.о. мера Анатолія Куртєва

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя