Чутки про «наступ на Запоріжжя і блекаути»: голова ЗОВА прокоментував ворожі ІПСО | Новини Запоріжжя

Ворог підсилює свою фізичну агресію інформаційно-психологічними операціями (ІПСО). Голова ЗОВА Іван Федоров прокоментував фейки оккупантів щодо Запоріжжя і спростував інформацію про наступ на місто.

Про це він заявив в етері телемарафону «Єдині новини».

«Мені здається, пік цієї ІПСО був на початку-середині березня, коли ворог здійснював масовані атаки як на Запоріжжя, так і на всю нашу державу, до того ж повторив її через декілька днів. І дійсно, через свої канали комунікації ворог масовано запускає ІПСО і про те, що буде постійний блекаут, і про те, що неможливо буде знаходитись у місті, і про те, що він буде просуватися по запорізькій лінії фронту, як і по всім іншим», — зазначив Федоров.

За його словами, метою ворога є посіяти паніку, щоб внутрішні проблеми стали більшими за зовнішні, а населення було занепокоєне.

«Звичайно, сьогодні щодня спілкуюся військовими: немає жодних підстав говорити про те, що щось відбувається надзвичайне на території Запорізької області. Я думаю, що всі ці чутки і вся ця пропаганда має працювати для нас у зворотному напрямку.

Ми маємо якомога більше допомогати нашим військовим, підтримувати різні військові частини, своїх рідних, друзів, близьких для того, щоб наші військові були вмотивовані, укомплектовані всім необхідним і, звичайно, зробили зовсім іншу картину для пропаганди ворога: навпаки, звільняли наші населені пункти, що є критично необхідним як для мешканців міста Запоріжжя і Запорізької області, так і для всієї нашої держави», — сказав голова ЗОВА.

Окупанти тричі за добу атакували українських бійців на Оріхівському напрямку, завдали авіаударів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя