У Запоріжжі школярі зібрали 164 тис. грн на дрони для ЗСУ | Новини Запоріжжя

За ініціативи батьківського активу Козацького ліцею та Запорізької гімназії № 6 у Запоріжжі провели акцію «Талант на мільйон для ЗСУ». Днями у «Незламному хабі» відбувся гала-концерт благодійного фестивалю дитячої творчості де підбили підсумки акції.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Акція тривала три місяці. За цей час відбулись два відбіркових фестивалі у Козацькому ліцеї та гімназії №6. Квитки на гала-концерт благодійного фестивалю дитячої творчості «Талант на мільйон для ЗСУ» діти продавали за донати.  

«Наша головна мета — допомога ЗСУ, наші діти своїм талантом допомагають ЗСУ, ми збираємо мільйон на дрони на Запорізький напрямок. Ми хочемо, щоб був мир і спокій», — зазначила Ірина Максимова, голова батьківського активу Козацького ліцею та організаторка фестивалю.

Збір коштів тривав і під час гала-концерту у «Незламному хабі». Також на заході проходила безпрограшна лотерея, учасники якої могли отримати пам’ятні подарунки: розмальовані гільзи від снарядів і прапори. Також під час заходу відбувся аукціон. Стартова ціна лоту — 200 гривень.

Загалом акція «Талант на мільйон для ЗСУ» зібрала 164 тисячі гривень.

На тижні оголосять тендери: МОН погодило проєкти будівництва підземних шкіл в Запорізькій області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя