У Запоріжжі домашній тиран завдав смертельних травм своєї матері | Новини Запоріжжя

49-річний, ніде не працюючий, мешканець Запоріжжя вже потрапляв у поле зору правоохоронців через домашнє насильство над співмешканкою. На цей раз жертвою домашнього тирана стала його власна мати.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

У вкрай важкому стані 75-річну мешканку Хортицького району доправили до лікарні 30 вересня. Лікарі повідомили правоохоронцям про те, що до них надійшла жінка похилого віку з тяжкою травмою голови.

Як з’ясувалося, 27 вересня між матір’ю та сином, що ніде не працює та зловживає алкоголем, стався конфлікт, під час якого чоловік ударив матір по голові. Після цього залишив потерпілу у безпорадному стані.

За словами зловмисника, він викликав «швидку допомогу» через три дні, коли зауважив, що мати не приходить до тями. У вкрай тяжкому стані постраждалу госпіталізували, але врятувати її не вдалося. Четвертого жовтня вона померла.

Фігуранту справи повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зґвалтував 12-річну дівчинку: суд ухвалив вирок 52-річному жителю Запоріжжя.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя