В окупованому Бердянську пролунали гучні вибухи: що відомо

В окупованому Бердянську пролунав вибух.

В окупованому Бердянську пролунав вибух. Фото: t.me/andriyshTime

Сьогодні ввечері, 21 жовтня, у тимчасово окупованому Бердянську пролунала серія гучних вибухів. У небо здіймаються густі клуби диму. 

Місцеві повідомляють, що добре чули звук у всіх районах міста. Про вибух повідомила також голова МВА Вікторія Галіціна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Серія вибухів пролунала близько 16:00. Припускають, що вибухи сталися неподалік Новопрокопівки, де розміщені військові об’єкти або ж на аеродромі. Одразу після нього місцеві побачили задимлення.

Також пишуть, що чули гучний вибух у селі Новопетрівка поблизу міста, на узбережжі Азовського моря. Є інформація, що тут розташована велика кількість особового складу армії РФ та склади зі зброєю. 

Інформація щодо наслідків удару з’ясовується.

В оккупированном Бердянске раздался взрыв.В оккупированном Бердянске раздался взрыв. Фото: t.me/andriyshTime

В оккупированном Бердянске раздался взрыв.В оккупированном Бердянске раздался взрыв. Фото: t.me/andriyshTime

Варто нагадати, що у ніч проти 17 жовтня Сили оборони України провели унікальну операцію під назвою DRAGONFLY. За допомогою далекобійних ракет ATACMS ЗСУ атакували аеродроми у тимчасово окупованих Бердянську та Луганську. 

Внаслідок атаки ракетами сталася потужна пожежа з детонацією. Було знищено, зокрема, дев’ять бойових гелікоптерів та установку ППО росіян. Окремі склади з технікою ворога продовжили вибухати до ранку наступного дня. 

Налякані нещодавнім ударом ЗСУ по летовищі у Бердянську, росіяни поспіхом вивели частину літаків та іншу виводить техніку з аеродрому в інші місця. Не виключено, що ракети знайшли її й там. Чекаємо офіційної інформації та подробиць від ЗСУ. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя