Лікарі боролися за його життя три дні: кількість жертв російського авіаудару по Оріхову зросла | Новини Запоріжжя

У суботу 12 серпня російські окупаційні війська вдарили керованою авіаційною бомбою по Оріхову. Внаслідок ворожої атаки одна людина загинула на місці, ще 12 були госпіталізовані. Сьогодні у лікарні помер один із постраждалих під час удару.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Вранці 15 серпня зупинилося серце 26-річного інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 Пологівського РПП Головного управління Національної поліції у Запорізькій області Олексія Лемешко. Загиблий поліцейський родом з Оріхова.

«Три дні поспіль лікарі невтомно боролися за його життя. Сьогодні на світанку його серце перестало битися. …Чотири роки життя він присвятив службі поліції. Відстоював Закон та правопорядок на території свого регіону, дбав про безпеку земляків. Його сумлінна праця неодмінно позначиться подякою громадян», — йдеться у повідомленні.

У поліцейського залишилися мати та старший брат.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» близько 8:40 ранку 12 серпня ворожа керована авіабомба поцілила по одній з вулиць Оріхова. Внаслідок вибуху загинув 31-річний начальник сектору поліцейської діяльності №1 (смт Розівка) відділення поліції №2 Пологівського районного відділення поліції капітан поліції Іван Іщенко. Ще четверо правоохоронців зазнали поранень, двоє з них були «важкими». Також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 8 громадян, деякі з них також перебували у важкому стані.

За добу ворог завдав понад 100 ударів по Запорізькій області: били з РСЗВ, авіації та артилерії

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя