Новий голова Запорізької області Іван Федоров розповів про заплановані кадрові зміни в ОВА | Новини Запоріжжя

Нещодавно призначений голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів про майбутні кадрові зміни серед своїх заступників та керівників департаментів.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

«На сьогодні в Запорізькій обласній військової адміністрації є щонайменше дві вакансії заступників. Я точно впевнений, що найближчим часом ми ці вакансії займемо. Команду доповнять професійні люди, – розповів Іван Федоров під час своєї першої пресконференції на посаді голова ЗОВА. – Чи будуть зміни в лінійці заступників? Так, вони будуть. Чи будуть зміни в лінійці департаментів? Так, вони точно будуть».

За словами Федорова, повноваження голови обласної військової адміністрації виходять за межі регіону і передбачають якісну комунікацію з центральними органами виконавчої влади і правоохоронними структурами.

«Я впевнений, що всі мешканці Запоріжжя давно очікують змін. І всі органи влади, які знаходяться на території Запорізької області, мають забезпечити ці зміни, – зазначив Федоров. – Тому кадрові зміни сьогодні вимагає не лише моє бажання, а суспільство і мешканці міста Запоріжжя».

Також голова Запорізької ОВА прокоментував звільнення колишньої заступниці голови області Злати Некрасової. Іван Федоров розповів, що зараз обставини її звільнення розглядають у судовій інстанції, але підкреслив, що не бачить можливості для повернення цієї людини на посаду.

Нагадаємо, указом від 2 лютого президент України Володимир Зеленський призначив на посаду голови Запорізької обласної військової адміністрації мера Мелітополя Івана Федорова.

Серед своїх головних завдань новий очільник ЗОВА Іван Федоров назвав посилення обороноздатності Запорізької області та підтримку військових, допомогу мешканцям і переселенцям, адвокацію прав людей в окупації та підготовку до відновлення життєдіяльності громад після деокупації.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя