Вихідні у Запорізькій області пройшли під обстрілами: пошкоджено будинки, лікувальний заклад та техніку КП, — ФОТО | Новини Запоріжжя

18 та 19 листопада військові РФ завдали ударів по території Запорізької області з ракетних комплексів, артилерії, РСЗВ, застосували БПЛА. Внаслідок збройних атак у містах і селах Запорізького, Пологівського та Василівського районів зафіксовані руйнування об’єктів житлової та цивільної інфраструктур. Інформація про поранених і загиблих не надходила.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області. 

Впродовж двох діб в органах поліції зафіксовано 24 повідомлення про руйнування у 26 населених пунктах Запорізької області, задокументували наслідки 193 ворожих влучань.

Окупанти вдарили ракетами ОТРК «Іскандер-М» по Вільнянщині, пошкоджено місцевий лікувальний заклад.

Внаслідок артилерійського обстрілу території Степногірської ОТГ в одному з сіл сталося займання житлового будинку, також пошкоджено автомобільний підйомник комунального підприємства.

Загарбники не припиняють обстрілювати міста й села Пологівського району. Росіяни гатять з артилерії, танків, мінометів, б’ють безпілотниками. Правоохоронці продовжують документувати наслідки ворожих влучань по житлових будинках, підприємствах та інших об’єктах цивільної інфраструктури.

Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження, правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Під вогонь окупантів потрапили 16 населених пунктів Запорізької області: є руйнування

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя