Після поранення повернувся на фронт: сьогодні прощаються з загиблим 24-річним добровольцем з Запорізької області | Новини Запоріжжя

Уродженець міста Приморськ Денис Сірік ще влітку 2022 року добровільно став боронити Україну від російських загарбників. По при отримане поранення, захисник повернувся до побратимів і продовжних боронити країну від окупантів. 2 лютого Денис отримав поранення не сумісні з життя.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Денис здобув середню освіту у школі міста Партизани (сьогодні – Новопавлівка). Згодом вступив до бердянського будівельного училища. Працював за кордоном. У вільний час захоплювався стрільбою та метанням ножів, активно займався спортом.

Після початку повномасштабного вторгнення родина Сірік виїхала до Львова. У липні того ж року Денис добровільно став на захист батьківщини. Виконував бойові завдання у складі 7-го прикордонного Карпатського загону, згодом – 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

В одному з боїв захисник отримав порання. Втім після лікування повернувся на фронт. За особисту мужність був нагороджений численними відомчими відзнаками, зокрема, нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

2 лютого цього року виконуюче бойове завдання Денис Сірік загинув. Сьогодні у Львові відбудеться прощання з полеглим воїном.

У Дениса Сіріка залишилися батьки та четверо братів.

Внаслідок ворожого удару загинув захисник з Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя