На Укрпошті пенсіонери знову можуть обміняти лампи розжарювання на енергоефективні

На Укрпошті пенсіонери знову можуть обміняти лампи розжарювання на енергоефективні.

На Укрпошті пенсіонери знову можуть обміняти лампи розжарювання на енергоефективні. Фото: Grace Cary gettyimages.com

Пенсіонери Київської області можуть отримати до п’яти нових LED-ламп, обмінюючи їх у відділеннях Укрпошти. З 4 січня стартувала програма ЄС та Уряду з заміни ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи у 23 тисячах населених пунктів по всій Україні.

Як повідомили у пресслужбі Київської обласної військової адміністрації, пенсіонери, які бажають отримати енергоощадні лампи вперше або вже користувалися програмою обміну раніше повинні мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та активний номер телефону. 

Отримати додаткові енергоощадні лампи можна безкоштовно, доки світлодіоди є в наявності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Цього разу для участі в програмі пенсіонерам не обов’язково мати старі лампи для обміну. Замість цього вони можуть принести їх до відділень Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п’яти додаткових світлодіодних ламп, — пише КОВА.

Відомо, що українці вже замінили понад 26 мільйонів ламп, використовуючи Всеукраїнську програму обміну. Залишилося ще 14 мільйонів світлодіодів для обміну. Жителі, які ще не скористалися програмою, можуть отримати до 5 світлодіодних ламп у міських та сільських відділеннях Укрпошти.

Крім того, програма продовжує приймати заяви від юридичних осіб, таких як медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ. Керівники цих установ повинні подати відповідні заяви на порталі «Дія».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя