Повідомлено про підозру зловмисникам, які підірвали авто у Запоріжжі, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У 2023 році, в останній день літа, невідомі заклали вибуховий пристрій під Renault Kangoo. Інцидент стався у Комунарському районі Запоріжжя. Внаслідок вибуху постраждала машина.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Про подію у поліцію повідомив 45-річний власник авто 31 серпня о 23:23. Поліцейські допитали потерпілого та мешканців району, а також вилучили записи з камер відеоспостереження. В результаті оперативно-розшукових заходів було встановлено підозрюваних: раніше судимі мешканці Запоріжжя у віці 33 та 36 років.

Учора, 22 лютого, зловмисникам було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення чи пошкодження майна» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 10 років ув’язнення.

Поліцейські встановили, що до цього злочину може бути причетний ще й 42-річний чоловік. Цього ж дня правоохоронці з кінологами за силової підтримки спецназівців «КОРД» провели низку обшуків на місцях проживання фігурантів та в їхніх машинах.

У квартирі 42-річного підозрюваного поліція вилучила автомат АК-74, 2 магазини та приклад до нього, понад 200 патронів різних калібрів, 3 магазини до пістолета Стечкіна, 4 детонатори до УЗРГМ з комплектом запчастин до них, артилерійський порох та тактичний ніж. Фігуранта справи затримали та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Мешканець Запоріжжя намагався незаконно виїхати до Молдови за п’ять тисяч доларів, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя