На Бердянському напрямку Сили оборони просунулись вглиб противника до 1,5 кілометрів

На Бердянському напрямку ЗСУ просунулись на 1,4 кілометра вглиб противника.

На Бердянському напрямку ЗСУ просунулись на 1,4 кілометра вглиб противника. Фото: tribun.com.ua

Українські захисники на Мелітопольському та Бердянському напрямках продовжуть вести наступльну операцію та мають частковий успіх.

Як повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, Силам оборони вдалось просунутись вглиб противника до 1,4 кілометрів. Наразі наші воїни закріплюються на досягнутих рубежах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що в ході наступальної операції угруповання «Таврія» на Бердянському напрямку мали частковий успіх та просунулись у глибину противника від 350 метрів до 1,4 кілометрів.

На Мелітопольському напрямку без змін. У зв’язку із щільним мінуванням наші групи розгородження та штурмові загони здійснюють заходи щодо розмінування, завдають вогневе враження, а решта ударних підрозділів закріплюються на опанованих рубежах і перебувають у готовності до подальших наступальних дій.

Головні зусилля противник зосереджує на запобіганні покроковому просуванню українських військ. Окупанти зробили невдалі спроби повернути втрачену позицію в околицях Приютного (Пологівський район, Запорізька область).

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя