У запорізькому цирку під час вистави діти-гімнасти зірвалися з триметрової висоти: їх доставили до лікарні, — ВІДЕО 18+ | Новини Запоріжжя

Вчора ввечері, 27 квітня, запорізькі соцмережі сколихнуло відео падіння гімнастів з висоти під час виконання номера в запорізькому цирку. Поліція прокоментувала подію.

Коментар правоохоронців опублікований на сайті Національної поліції Запорізької області.

Як з’ясувалося, двоє гімнастів — 15-річний хлопець та 12-річна дівчина — під час гімнастичного номера зірвалися з триметрової висоти та впали на арену. Їх доставили до реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні.

Інформація про це поступила до чергової частини відділу №1 (Вознесенівський) Запорізького районного управління поліції 27 квітня.

За попередніми даними, близько 18:00 під час вистави в міському цирку гімнасти не втримались на канаті. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості та зараз знаходяться у лікарні, загрози їхньому життю немає.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Відео its_zp 18+:

Очолив окупаційне земельне управління: запорізький суд виніс вирок колаборанту

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя