На окупованій частині Запорізької області колаборанти почали носити урни для голосування | Новини Запоріжжя

Відсьогодні, 25 лютого, на тимчасово окупованих територіях почалось дострокове «голосування» на виборах президента РФ. Колаборанти почали носити по квартирах і будинках урни для голосування.

Про це повідомила Вікторія Галіціна, начальниця Бердянської міської військової адміністрації.

За словами окупантів, віддати свій голос може будь-хто — варто лише показати документ, який підтверджує особу.

«Першим етапом колаборанти носитимуть урни до населених пунктів поруч із лінією фронту, щоб дати змогу проголосувати, зокрема, російським військовим. Другий етап — у віддалені райони та сільську місцевість, аби «дістати» кожного «виборця», — пише Галіціна.  

Впродовж трьох тижнів у людей збиратимуть голоси в підтримку Путіна і набиратимуть необхідну картинку для пропагандистських ЗМІ.

«З 15 по 17 березня людей зганятимуть на виборчі дільниці, щоб виконати завдання від Кремля і місцевих гауляйтерів: зібрати підтримку диктатора на рівні 94%, — додає Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації. — Результат цього «волевиявлення» не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації і проведенні виборів на тимчасово окупованих територіях – кримінальний злочин, покарання за який — до 10 років позбавлення волі».

На окуповану частину Запорізької області повернулась частина людей: є факти примусу

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя