Росіяни намагаються змінити на свою користь генофонд у Мелітополі

Росіяни намагаються змінити на свою користь генофонд у Мелітополі -

Росіяни намагаються змінити на свою користь генофонд у Мелітополі — фото: slovoidilo.ua

Окупанти намагаються змінити генофонд у Мелітополі, вони завозять у місто людей із Росії.

Більша половина жителів Мелітополя — це завезені люди з Росії. Головна мета — створити картинку для пропаганди та послабити спротив українців у місті.

Мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі «Ми-Україна» заявив, що ворог обрав Мелітополь як свою «столицю» тимчасово окупованої Запорізької області, тому сьогодні майже половина мешканців міста — це завезені люди (близько 50-60 тисяч) різних категорій: починаючи від таджиків, яких завезли на будівництво, продовжуючи фейковими суддями та прокурорами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

— Вони це роблять з двома цілями. Перше, змінити і послабити спротив. По-друге, змінити генофонд нашого міста для того, щоб зробити картинку, нібито наше місто проросійське і всі чекали на РФ, — сказав він.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани виконали успішну операцію, знищивши кілька російських окупантів і завдавши ураження ворожому паливозаправнику.

Акція помсти ворогам відбулася 1 грудня на в’їзді до окупованого Мелітополя на проспекті Богдана Хмельницького, 115, де російські окупанти часто робили зупинки «на перекур».

Силами українського спротиву було знищено кількох російських окупантів та завдано ураження паливозаправнику ворога, призводячи до виходу з ладу військової техніки.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя