У Запорізькому ТЦК прокоментували «новини» про начебто зґвалтування дівчини в хостелі

У Запорізькому ТЦК прокоментували "новини" про начебто зґвалтування дівчини в хостелі.

У Запорізькому ТЦК прокоментували "новини" про начебто зґвалтування дівчини в хостелі. Фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP

Вчора на всіх ресурсах платформи «МЕТА» була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З’ясувалося, що це фейк.

Як повідомили в Запорізькому обласному ТЦК та СП, інформація була опублікована з фейкової сторінки. Ворог запустив 40 платних оголошень, використовуючи географічний таргетінг – на 40 міст України. У кожному оголошенні змінена лише назва міста.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Щоб привернути увагу користувачів соцмереж в оголошенні навіть використали назву українського телеканалу. Однак посилання, за яким пропонують перейти в рекламному оголошенні, може вести на фішингову сторінку.

— Головне завдання територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки — забезпечення Українського війська поповненням. Ворог це розуміє та вдається до будь-яких методів заради спроб дискредитації ТЦК та СП, щоб зірвати мобілізаційні заходи.
Будьте уважними! Не переходьте за посиланнями, на яких вам ворог пропонує якісь “секретні” відео! Не довіряйте сумнівним джерелам «новин» і «сенсацій»!
Ваші інформаційна грамотність і безпека – головна запорука марності спроб ворога сіяти розбрат і недовіру в Українському суспільстві, – написали в обласному ТЦУ та СП.

на всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З'ясувалося, що це фейк. -на всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З’ясувалося, що це фейк. — фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSPна всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З'ясувалося, що це фейк. -на всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З’ясувалося, що це фейк. — фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSPна всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З'ясувалося, що це фейк. -на всіх ресурсах платформи "МЕТА" була запушена реклама допису про начебто зґвалтування працівниками ТЦК дівчини в якомусь хостелі в Запоріжжі. З’ясувалося, що це фейк. — фото: facebook.com/ZaporizkiyOblTCKtaSP

Нагадаємо, росіяни будуть максимально збільшувати інтенсивність ракетно-дронових ударів. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя