«Хохлушка», «Чого приїхала»: українка розповіла про цькування на конкурсі «Міс Європа-2024»

: українка розповіла про цькування на конкурсі "Міс Європа-2024": украинка рассказала о травле на конкурсе "Мисс Европа-2024" -

: українка розповіла про цькування на конкурсі "Міс Європа-2024": украинка рассказала о травле на конкурсе "Мисс Европа-2024" — Фото: instagram.com/milena.melnichuk

Учасниця конкурсу «Міс Європа-2024» Мілена Мельничук розповіла про цькування та погрози з боку конкуренток.

Так, у своєму Instagram українка розповіла, що неодноразово отримувала дзвінки з погрозами від громадянРосії та чула у свій бік неприємні висловлювання на кшталт «нацистка» і «фашистка». 

— Під час конкурсу мене змушували фотографуватися з росіянкою. Коли я агресивно відмовляла – мені погрожували і говорили, що я тупа і нічого не розумію. Росіянка самостійно намагалася завжди сісти поруч і сфоткатися, – написала Мельничук.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мілена Мельничук — Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

За її словами, дизайнер конкурсу навмисно видав їй та росіянці однакові сукні, щоб дівчата виглядали «як подруги». 

— Хореограф конкурсу поставив мене поруч із росіянкою на сцені, коли я попросила переставити мене, він сказав російською мовою: «Мені по*уй на війну в Україні». Під час самого фіналу цей хореограф кричав мені на сцені «хохлушка», – написала українка.

Також дівчина опублікувала відео з автобуса, в якому конкурсантка «Міс Європа» з Білорусі бажає смерті її братові і ображає саму Мілену.

— У тебе війна? А чого ти тоді ц*цьками трясеш на конкурсі краси? Якого хріна ти приїхала на конкурс краси? – кричить білоруска.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мілена Мельничук — Miss Europe 2024 (@milena.melnichuk)

Зазначимо, що перемогу в конкурсі здобула росіянка, а третє місце – білоруска.

— Білоруска за 5000€+- купила 3 місце і сама це всім розказала. Мінкульт … (ред.: РФ) викупив за 20.000€+ перемогу для учасниці, під час всього конкурса вона вихвалялась допомогою від президента. Їй 38 років (інфа від менеджерів з її країни, яка через дівчат дійшла до мене), – написала Мілена.

В інтервью Славі Дьоміну українка зазначила, що вона прийшла на конкурс не вихвалятися зовнішністю і впевнена, що в Україні є дівчата красивіші за неї. Вона там виступала за свої гроші (витратила біля 5 тисяч доларів), щоб нагадати світу про війну в Україні.

Мілена увійшла в ТОП-5 на «Міс Європи», а ще виборола 1 місце в категорії «Юна міс Європи».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя