«Завищував показники, щоб отримати премію»: у Запоріжжі керівнику військкомату оголосили підозру у підробці службових документів | Новини Запоріжжя

Правоохоронці викрили начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Запоріжжя на підробці документів.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Правоохоронці встановили, що керівник військкомату під час розгляду справ про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 210 (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку), підробляв документи. Мета — завищення службових показників та отримання премії.

Зокрема, за даними поліції, за відсутності протоколів про адміністративне правопорушення він складав та видавав адміністративні постанови з неправдивими відомостями. Всього він встиг підробити 18 офіційних документів.

31 серпня йому повідомили про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. На нього може чекати штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

«Не беріть участі у фарсі»: в окупованих містах Запорізької області поширили листівки з закликом бойкотувати псевдовибори, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя