Яка ситуація на Запорізькому напрямі фронту на 17 грудня

Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня -

Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня — фото: t.me/zoda_gov_ua_official

Українські військові на Мелітопольському напрямку активними діями завдають окупантам збитків у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту. Минулої доби відбили 12 атак противника на захід від Новопокровки і Роботиного.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, військовослужбовці Росії завдали 174 ударів по 21 населеному пункту Запорізької області. Вони вдарили 9 разів з РСЗВ по Гуляйполі, Полтавці, Малій Токмачці, Роботиному та Малим Щербакам, а також нанесли 36 БПЛА-атак по Гуляйполі, Залізничному, Малій Токмачці, Роботиному, Новодарівці, Білогір’ю, Малому, Левадному, Щербакам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу села Гуляйпільське поранення отримали місцеві жителі — 55-річна жінка та 73-річний чоловік. Вони оперативно доставлені до лікарні.

Надійшло повідомлення про пошкодження об’єкта соціальної інфраструктури внаслідок ворожої атаки.

Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня -Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня — фото: t.me/zoda_gov_ua_officialЯка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня -Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня — фото: t.me/zoda_gov_ua_officialЯка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня -Яка ситуація у Запорізькому напрямку фронту на 17 грудня — фото: t.me/zoda_gov_ua_official

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя