Голова ЗОВА Іван Федоров прокоментував чутки про наступ на Запоріжжя

Голова ЗОВА Іван Федоров прокоментував чутки про взяття Запоріжжя.

Голова ЗОВА Іван Федоров прокоментував чутки про взяття Запоріжжя. Фото: hromadske.zp.ua

Останнім часом майже кожен мешканець Запоріжжя чув песимістичні обговорення про ситуацію на Запорізькому фронті та побоювання про взяття Запоріжжя. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров прокоментував ці чутки.

Як розповів Іван Федоров під час пресконференції, на російську пропаганду та деякі панічні настрої, які подекуди з’являються в інформаційному просторі, треба відповідати допомогою українським військовим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Дійсно, ворог щодня по декілька разів, а іноді по декілька десятків разів, намагається штурмувати позиції наших військових. Але я думаю, що боротися з російською пропагандою — це допомагати нашим військовим. Це є пріоритетна задача для всіх нас на сьогодні, — заявив очільник ЗОВА.

За словами Федорова, за останні 1,5-2 тижні ми всі почали жити у цьому пропагандистському масованому обговоренні про те, що щось станеться у Запоріжжі і треба переїжджати.

— Жодного руху на запорізькій лінії фронту не відбулося. За це ми всі дякуємо нашим героїчним військовим, — додав Іван Федоров.

Він наголосив, що наразі пріоритетом місцевої влади є допомога захисникам на Запорізькому напрямку. 

Голова ОВА зазначив, що ми всі повинні всіляко допомагати військовим для того, щоб не піддаватися на обговорення неіснуючої інформації.

За його словами, сьогодні все керівництво знаходиться у Запоріжжі, вони регулярно виїжджають на запорізьку лінію фронту, наради з військовими у них відбуваються протягом дня по великій кількості разів.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя