Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів

Як у мережах жартують про смерть Путіна -

Як у мережах жартують про смерть Путіна — фото: соцмережі

У четвер, 26 жовтня, в російських телеграм-каналах з’явилась інформація про смерть Путіна. Офіційних підтверджень немає, але українці вже встигли відреагувати мемами.

Пропагандисти стверджують, що президент РФ Володимир Путін помер вчора о пів на дев’яту вечора. Повідомлення про смерть російського диктатора розганяють не вперше. Можна зробити висновок, що це черговий вкид росіян. 

Також, коли помер Брежнєв, офіційне підтвердження було лише наступного дня. Про смерть радянського державного і партійного діяча, росіяни дізнались із повідомлень західних медіа. Можна зробити припущення, якщо Путін справді помре, про це одразу повідомлять авторитетні іноземні видання. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тож анонімні пропагандистські телеграм-канали, для яких публікація схожих «сенсацій» може бути звичайним «хайпом». Після вкиду про смерть Путіна, з’явилася величезна кількість мемов і фотожаб. RADA.zp.ua зібрав найкращі:

Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 1Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 1

Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 2 1Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 2Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 3 2Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 3Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 4 3Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 4Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 5 4Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 5Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів  фото 6 5Як у мережах жартують про смерть Путіна: підбірка мемів фото 6

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя