У Запорізькій ОВА озвучили наміри відновити навчання у школах з 1 вересня | Новини Запоріжжя

Новий очільник Запорізької обласної військової адміністрації провів нараді з керівниками структурних підрозділів. На ній Іван Федоров окреслив пріоритетні напрямки роботи.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окрім всебічної підтримки українських військових, Іван Федоров наголосив на важливості підвищити комфорт життя у Запорізькій області.

«Кожний у своєму напрямку має робити все для того, щоб люди не лише залишились тут,  а приїжджали та будували своє життя. Тому один з пріоритетів — зробити школи безпечними та розпочати навчання в учбових закладах з 1 вересня»,  — підкреслив очільник Запорізької ОВА.

Ще один важливий аспект розвитку регіону — підтримка культури та патріотичне виховання. Також він наголосив на необхідності підвищення рівня надання медичних послуг.

«В моєму розумінні медична система — це спільна система, яка має надавати якісну допомогу нашим мешканцям. На жаль, в регіоні за останній час не з’явилось жодного сучасного державного чи комунального медичного закладу. Тому жителі області не мають можливості отримати якісний медичний сервіс, це треба виправляти», — зазначив очільник ОВА.

Виплати ВПО: у Запорізькій ОДА розповіли про зміни у соціальних виплатах переселенцям

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя