Ворота для гаража Hörmann: найпопулярніші питання покупців

Кожен власник автомобіля намагається облаштувати відповідне місце для його зберігання. Адже від того, де і як зберігається авто, залежить його стан, справність. При цьому виникає питання, як правильно вибрати ворота в гараж. Адже вони не тільки повинні надійно захищати майно, а й гарно виглядати.

На ринку представлено дуже багато моделей, тож вибрати потрібне не так просто. У покупців часто виникає багато запитань, пов’язаних з вибором воріт, відповіді на які ми наведемо у цій статті.

Які ворота краще: автоматичні чи механічні?

Однозначно відповісти важко, адже варто звернути увагу на декілька факторів: комфорт, безпека і бюджет. Особливість механічних воріт — доступна вартість і простота установки. Але для закриття і відкриття потрібно докласти фізичні зусилля.

Погодьтеся, набагато простіше і зручніше відкривати та закривати ворота за допомогою пульта з салону авто, особливо у холодний зимовий вечір чи літню спеку. Якщо ви цінуєте комфорт, вибирайте автоматичні ворота. Зазвичай вони можуть бути оснащені сучасними системами безпеки, тому ваше майно буде під надійним захистом.

Які типи воріт можна замовити у Hörmann?

В онлайн-каталозі є секційні гаражні ворота Hörmann, підйомно-поворотні ворота Berry, гаражні ворота RollMatic, а також автоматика для воріт та бокові двері гаражів.

У чому особливість автоматики для воріт Hörmann?

Високотехнологічна і надійна автоматика від Hörmann забезпечує зручність і комфорт під час користування воротами. Установка сучасного обладнання суттєво полегшить життя власника авто: відкрити авто можна дуже швидко і без зайвих зусиль. Для цього навіть не потрібно виходити з салону. Компанія Hörmann активно впроваджує різні інновації. Наприклад, ви можете замовити привод SupraMatic E, 5-клавішний пульт дистанційного керування та вбудований 3-канальний радіоприймач. Ви зможете дуже легко перевірити, чи закриті ворота без зайвих зусиль. А також зможете провітрювати гараж, не відкриваючи ворота повністю. Крім того, у приводі вбудована світлодіодна стрічка для освітлення гаражу.

У чому переваги гаражних воріт Hörmann?

Німецька якість за розумну ціну — головна перевага воріт для гаражу Hörmann. Вони мають відмінні показники звукоізоляції, ними зручно керувати за допомогою пульта або зі смартфона. Завдяки приводу ворота надійно захищені від злому: зловмисники не мають шансів потрапити у ваш гараж. Ви можете обрати різні стилі і кольори: навіть дуже вибагливі покупці можуть підібрати варіант, який стане окрасою будинку і підкреслить смак господарів.

Компанія дбає про довкілля: під час виробництва воріт використовує 100% відновлюваної енергії. Тривалі випробування в реальних умовах забезпечують бездоганну якість продукції Hörmann. Придбавши ворота, ви можете бути впевнені у їхній надійності і довговічності.

Що впливає на ціну гаражних воріт Hörmann?

Ціна воріт для гаражу залежить від їхнього типу, розмірів, способу кріплення. Але знижки й акції, які часто проводить компанія, дозволяють купити якісні ворота за доступною ціною. Наприклад, до 31 грудня 2023 року діє акційна пропозиція на ворота. Ви можете вибрати варіант із 19 стандартних розмірів та 10 кольорів.

Де виготовляються ворота Hörmann?

Гаражні ворота Hörmann виготовляють у Німеччині. На них є відповідне маркування, де зазначено дата та місце виготовлення. Крім того, всі ворота мають відповідні сертифікати якості.

Чи є гарантія на ворота Hörmann?

Так, виробник пропонує на гаражні ворота гарантію до 10 років.

Як оформити замовлення?

Для оформлення замовлення вам потрібно зателефонувати менеджерам компанії Hörmann за телефонами, вказаними на сайті. Вони допоможуть підібрати потрібний варіант для вашого гаражу. Вибирайте ворота від виробника Hörmann і відчуйте переваги німецької якості.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя