Що потрібно знати про дитячі куртки для немовлят

Даний вид одежі повинен відрізнятися зручністю, комфортним носінням, пропускати повітря, дозволяти шкірі дихати, не викликати алергійної реакції. Вбрання також повинно служити надійним захистом від негативного впливу навколишніх факторів, бути довговічним, практичним, міцним, стійким до зносу.

В каталозі ILOVEMOMMY представлені різноманітні куртки для немовлят по демократичним цінам. Консультанти відповідають на запитання, завжди раді допомогти при виборі, враховують усі озвучені побажання, йдуть на зустріч покупцям та до кожного знаходять персональний підхід. Вам точно сподобається якість обслуговування та отриманий товар.

Різновиди

При виборі ясельних курток в першу чергу необхідно враховувати сезон, адже вони поділяються на теплі, що призначені для носіння в морози, більш тонкі, які оптимальні для весни та осені. Пропонуємо вашій увазі дві базові категорії даного вибору:

  • Демісезонні – призначені для носіння весною та осінню, коли температура вище нуль градусів. Для шиття використовуються вологостійкі матеріали. Завдяки утеплювачу, що відстібається, виріб також підходить для зими. Такий варіант дуже зручний, адже вам не потрібно купляти одразу декілька речей. Враховуючи, як швидко росте дитина, це досить затратно.
  • Вітровки – легкі куртки, оптимальні для носіння прохолодним літом. Головна функція полягає у захисті малюка від дощу та вітру. Шиються із трикотажу, джинсу, плащовки. Виріб неймовірно комфортний, м’який, зручний, часто прикрашається дитячими аплікаціями, вишивкою, стразами.

Представлені дитячі куртки відрізняються абсолютною безпекою, адже шиються з натуральних тканин. Використовується високоякісна фурнітура, яка не поранить малюка. Виріб не сковує рухів, практичний, легкий, міцний. Для дівчат обирайте більш ніжні відтінки: рожевий, пудровий, помаранчевий, жовтий тощо.

Вибір

Щоб підібрати найбільш відповідний одяг, необхідно взяти до уваги деякі критерії. Наприклад, вбрання повинно мати пластмасову фурнітуру, зручні кишені, бажано капюшон. Обирайте чіткий розмір, не треба купляти куртку на виріст, адже малюку буде не комфортно у мішкуватій одежі. Віддавайте перевагу натуральним утеплювачам, у протилежному випадку ризик появи роздратування шкіри суттєво підвищується. Пуховий варіант оптимальний для короткострокової експлуатації, погано переносить прання, досить важкий.

Матеріал грає не останню роль при виборі. Бажано, щоб верх був виготовлений зі штучної мембрани. Таким чином, виріб відмінно зберігатиме тепло, не пропускатиме вологу, при цьому вага досить маленька. Підкладка повинна бути натуральною та м’якою (рекомендуємо зупинитися на фланелі або флісі).

Якщо вам потрібна зимова куртка, не забувайте про циркуляцію повітря. Якщо дитина спітніє, це негативно скажеться на її здоров’ї. Шукайте одежу, що має мембранну підкладку. Таким чином, вашому малюку завжди буде комфортно та зручно. 

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя