Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі

Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -

Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficial

Вже кілька тижнів у Запоріжжі дихати стало ще важче. У місті стоїть жахливий сморід. Нарешті знайшли два підприємства, які труїли місто.

Як повідомив секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв, нещодавно застосували новий підхід до виявлення таких підприємств – за результатами звернень на 15-80 було визначено території, на яких можуть перебувати ділки. Одна з таких локацій (промислова зона між територією ПАТ «Запоріжсталь» та ЗДП «Кремнійполімер») вже обстежена мобільною групою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті було виявлено два підприємства, які займаються утилізацією відходів, зокрема небезпечних. Вони спалювали виробничі залишки, а також засмічували землі та ґрунт відходами гуми та сажею. Матеріали справи направлені у Запорізьку обласну прокуратуру.

Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficialЗнайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficialЗнайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficialЗнайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficialЗнайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі -Знайшли два підприємства, через які жахливо смердить у Запоріжжі — фото: t.me/kurtievofficial

Нагадаємо, питання виявлення «підприємств-смердючок» ускладнюється тим, що підприємці починають цькувати місто під час комендантської години, а вдень ховаються.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя