Що подарувати власникам домашніх тварин: креативні ідеї

Сьогодні все більше людей заводять домашніх тварин і навіть святкують їхні дні народження, тому ми все частіше шукаємо подарунки для кошатників, собачників та інших любителів фауни. Якщо вас запросили на таке свято або ви просто йдете в гості до друга, у якого є домашній улюбленець, варто заздалегідь подумати про презент. Звісно, найпростішим рішенням буде зайти в найближчий зоомагазин і купити рандомну іграшку. Але господарям буде набагато приємніше, якщо ви проявите більше креативу й індивідуального підходу. Повірте, це зовсім нескладно, а навіть захопливо і весело! А наші варіанти презентів стануть чудовою підказкою.

Ідеї подарунків для домашніх улюбленців

Упевнені, що жоден господар не відмовиться від презенту для свого улюбленця. Тому почнемо саме з цього. Вибирати сюрприз для чужого вихованця дуже просто, якщо власник озвучив побажання. В іншому випадку, вам доведеться задіяти свою пам’ять і уважність. Чи бачили ви домашню тварину? Які історії чули про неї, її інтереси, кумедні пригоди тощо? Якщо інформації мінімум, то доведеться все дізнатися, адже інакше є велика ймовірність не вгадати із сюрпризом.

Подарунки для домашніх тварин можна умовно класифікувати за призначенням. Вибирайте відповідні варіанти з нашого списку:

  • ігрові — всілякі м’ячики й кульки, дражнилки, дзвіночки, іграшки зі звуками та підсвічуванням і багато іншого, для кожного вихованця можна вибрати щось кумедне і цікаве;
  • розвивальні — інтерактивні ігри, мотиваційні іграшки-годівниці, головоломки для кішок і собак, такі забави не тільки захоплюють улюбленця, а й стимулюють його когнітивні функції;
  • корисні та практичні — потішити чужого улюбленця можна новою годівницею / мискою, кігтеточкою, лежанкою, переноскою, автокріслом, аксесуарами (повідець, нашийник), чесалкою, автоматичним лотком та іншими потрібними елементами для повсякденного догляду;
  • смачні — улюблений корм, ласощі та вітаміни завжди актуальні, також можна вручити щось ексклюзивне, наприклад, особливу зернову суміш, дороге харчування, але обов’язково порадьтеся з господарем, що можна і не можна його улюбленцю.

Який подарунок вручити власнику домашньої тварини

Якщо ви хочете максимально проявити креативність, то вибирайте такі подарунки для любителів тварин, які поєднують у собі відразу кілька близьких для людини тем або сфер. Раз вже ми говоримо про вихованців, то перша складова є. А далі в хід піде ваша фантазія, але не забувайте про індивідуальність людини. Ми вибрали найцікавіші, найкорисніші та найактуальніші подарунки, які не тільки подарують посмішку, а й доповнять інтер’єр або стануть у пригоді в побуті.

Прагнете зробити оригінальний і несподіваний подарунок для близької людини? Тоді замовте друк фото на полотні в Print4You. Для цього знайдіть її гарний знімок з улюбленою твариною в соціальних мережах або у своїх архівах і передайте справу професіоналам. Фото можна відредагувати, зробити його в якомусь стилі або незвичайних відтінках і багато іншого. Подібним варіантом нематеріальних презентів буде сертифікат на тематичну фотосесію разом з улюбленцем. Готові кадри можна роздрукувати та подарувати на пам’ять рідним і близьким.

Декор для дому також має попит. Це можуть бути будь-які вироби у вигляді / у формі улюбленця: м’яка подушка / іграшка, приліжковий килимок, настінний годинник, гачки для рушників, посуд, підставки, наліпки на ноутбук тощо. Подаруйте чашку з надрукованим на ній принтом у вигляді улюбленця і смішного напису, зберіть набір із милих дрібничок у вигляді тварини, купіть щось практичне, але водночас креативне — будь-яку ідею можна втілити!

Чудовий подарунок любителю собак, кішок, та й усіх інших тварин — це кастомізований одяг і аксесуари. Сьогодні не важко замовити малюнок фарбами або друк принту на футболці, толстовці, шопері тощо. Для цього потрібно лише вибрати відповідне зображення з улюбленцем. Серйознішим подарунком буде книга про догляд за вихованцем, художня література з тваринами в головних ролях.

Як не зіпсувати подарунок

Вибираючи сюрприз, не забувайте враховувати такі фактори, як захоплення, уподобання, цінності та принципи людини. Не варто дарувати подрузі, яка дотримується дієти, торт із фотографією її вихованця. Не найкращий варіант вручати недоречне вбрання для улюбленця або приносити корм, який йому протипоказаний. Зберігайте баланс між креативністю та практичністю. Покажіть, що ви врахували всі особливості й господаря, і тварини, тож знайшли справді унікальний і неповторний подарунок!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя