Поліцейські із Приазовського залишилися в окупованому селищі та співпрацюють з РФ

Поліцейські із Приазовського залишилися в окупованому селищі та співпрацюють з РФ -

Поліцейські із Приазовського залишилися в окупованому селищі та співпрацюють з РФ — фото: armyinform.com.ua

Працівники ДБР повідомили про підозру у державній зраді трьом колишнім працівникам Мелітопольського районного управління поліції, які працюють на окупантів у селищі Приазовське Запорізької області.

Як повідомили в територіальному управлінні ДБР у Мелітополі, на початку широкомасштабного вторгнення, коли ворог захопив населений пункт, троє працівників місцевого відділку поліції вирішили залишитися у селищі та почали співпрацювати з окупаційною владою.

Поліцейські із Приазовського залишилися в окупованому селищі та співпрацюють з РФ -Поліцейські із Приазовського залишилися в окупованому селищі та співпрацюють з РФ — фото: facebook.com/DBRMelitopol

Вони не виконали наказ про передислокацію, за власним бажанням влаштувалися на «службу» у незаконно створений правоохоронний орган агресорів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чоловіки виконували вказівки та розпорядження окупаційної влади, патрулювали селище та виходили на чергування, допомагаючи ворогу встановлювати контроль над мирним населенням.

Усім трьом колишнім правоохоронцям повідомлено про підозру у державній зраді (частина 2 статті 111 Кримінального Кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя