В Запорізькій області через брак робітників окупанти почали експлуатувати дітей | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області у псевдовлади існує суттєвий брак кадрів. Окупаційна влада намагається завозити робітників з РФ, заманюючи їх житлом та зарплатами. Втім охочих їхати не багато. Водночас мешканці Бердянська вже неодноразово скаржились, що місто не прибирають. Тож загарбники залучили школярів до прибирання, бо в місті критичний брак двірників та працівників ЖКГ.  

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Для прибирання тимчасово окупованого Бердянська окупаційна влада влаштувала суботник у місті, до якого залучили дітей. От тільки одноденна акція розтягнулась і прибирання територій шкіл розтягнувся фактично на тиждень. Школярі приводять до ладу не тільки прилеглі до навчального закладу території, а й площі поза ними.

«Усе проходить як у старі добрі совкові часи – показуха і небажання учнів робити беззмістовну працю. Загалом, все зводиться до масштабної фотосесії з відповідним інструментарієм», — повідомляють у спротиві.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», в окупованій школі №2, яка розташована у Бердянську, представники «народного ополчения» провели чергову агітацію.

Окупанти оголосили призов у Запорізькій області: у мережі опублікували розпорядження

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя