Україна повернула 140 тіл загиблих воїнів, серед них — бійці з Запорізького напрямку | Новини Запоріжжя

В Україну повернули 140 полеглих оборонців. Після ідентифікації загиблих захисників передадуть родинам для гідного поховання.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Зокрема вдалося репатріювати двох полеглих воїнів на Запорізькому напрямку та одного — із Херсонського напрямку, 112 тіл оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 полеглих воїнів на Луганському напрямку й п’ять тіл оборонців з Сумського напрямку.

Збройні Сили України перевезуть репатрійованих загиблих до визначених державних установ. Правоохоронці та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих.

Полеглих повернули завдяки взаємодії Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими зі співробітниками СБУ, МВС, Секретаріату уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, Центрального управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ, ДСНС, іншими структурами та Міжнародним комітетом Червоного Хреста.

Нагадаємо, вчора російські війська двічі за добу атакували українські позиції на Оріхівському напрямку, завдали авіаудари по Роботиному.

Як повідомлялось раніше, стали відомі втрати окупантів на Запоріжжі та Харківщині за тиждень.

Окупантам не вдалося провести ротацію на позиціях: захисники вдарили по ворожій піхоті на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя