Погрожував зброєю та вистрілив у ґанок: мешканець запорізького села зберігав вдома автомат, гранати та набої, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У селі Зарічне Запорізької області між двома чоловіками трапився конфлікт із застосуванням зброї. Правоохоронці під час встановлення обставин знайшли вдома в одного з учасників події автомат Калашникова, п’ять магазинів, майже 1 800 набоїв до нього та дві гранати.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

19 квітня до поліції зателефонував 40-річний житель села Зарічне та повідомив про те, що його 43-річний односелець погрожував йому розправою та стріляв з автомата. Обставини з’ясовували працівники відділення № 2 (Вільнянське) Запорізького райуправління поліції.

За попередніми даними, чоловік прийшов до двору знайомого, а той зустрів його зі зброєю в руках і став проганяти. При цьому погрожував розправою та здійснив постріл у ґанок будинку.

Цього ж дня у помешканні фігуранта справи правоохоронці із залученням кінологів знайшли автомат Калашникова, шість магазинів і близько 1800 патронів до нього, а також дві гранати іноземного виробництва.

Вилучений арсенал направили на експертизу. Чоловікові повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють походження вилученої зброї та боєприпасів. Розслідування триває.

Ворог примусово зганяє бюджетників на здачу крові для окупантів: за відмову погрожують штрафами

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя