Двоє чоловіків з Запорізької області намагались незаконно перетнути кордон

Двоє чоловіків з Запорізької області намагались незаконно перетнути кордон.

Двоє чоловіків з Запорізької області намагались незаконно перетнути кордон. Фото: dpsu.gov.ua

На початку листопада на околиці села Забрідь, що у Закарпатській області, затримали чоловіка разом з двома «клієнтами» призовного віку, яких він мав переправити з України до Словаччини.

«Клієнтами» місцевого мешканця виявились чоловіки призовного віку із Запорізької області. На підозрюваного вони вийшли через спільного знайомого. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Послуга незаконного «трансферу» кожному вартували по 2500 доларів. У послугу входив телефонний супровід маршруту руху, інструктаж, як поводитися при зустрічі з прикордонниками, зустріч у визначеному місці та безпосереднє переправлення через державний кордон.

Втім, протиправний план трійки поламали прикордонники. Запоріжцям доведеться відповідати за незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України.

Провіднику загрожує від 5 до 7 років ув’язнення. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя