Очільник Запорізької ОВА відреагував на ймовірне звільнення його з посади | Новини Запоріжжя

Під час брифінгу 26 січня очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко повідомив, що наразі залишається на посаді й продовжує виконувати свою роботу.  

Про це повідомляє «061» та «5 редакція»

«Немає бажання коментувати будь-що, що не є указом президента України. Працюю далі з командою над зміцненням нашої оборони, над вирішенням всіх проблемних питань в області. Буду наближати перемогу у війні незалежно від посади», — йдеться у заяві Юрія Малашка.

Діючий очільник Запорізької ОВА також повідомив, що до 10 лютого підсумує свою роботу в адміністрації. Наразі він назвав одне з найголовніших досягнень, яке було зроблено минулого року — виділено майже в 1,5 мільярда гривень на підтримку Сил оборони.  

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» 23 січня з’явилась інформація, що новим очільником Запорізької обласної військової адміністрації може стати 35-річний Іван Федоров. Його кандидатуру погодив Кабінет міністрів України. Водночас Юрія Малашка, який був призначений на посаду 7 лютого 2023 року, звільнено. Відзначимо, голову військових адміністрації призначає на посаду президент України за поданням Кабінету Міністрів України. Водночас для того аби Іван Федоров обійняв посаду голови ОВА він має спочатку скласти повноваження міського голови Мелітополя.

У Запоріжжі практично завершили всі роботи в будинку, який постраждав через ворожий обстріл, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя