До 2026 року Росія планує захопити Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області

До 2026 року Росія планує захопити Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області -

До 2026 року Росія планує захопити Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області — фото: radiosvoboda.org

Росія має намір продовжувати військові дії в Україні до 2026 року, і за цей час планує захопити більшу частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, в тому числі, їх обласні центри.

Згідно з цією інформацією, влада РФ розраховує на зниження підтримки України Заходом, а також на імітацію мирних переговорів, щоб ввести світову спільноту в оману щодо «мирних намірів» Росії. Насправді, в Кремлі не планують ніякого перемир’я і розробляють новий середньостроковий план війни в Україні, — пише військовий аналітик BILD Юліан Рьопке з посиланням на дані джерел в розвідці.

До 2026 року Росія планує захопити Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області -До 2026 року Росія планує захопити Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області — фото: t.me/BILD_Russian

Так, до кінця 2024 року в планах РФ — встановити повний контроль над Донецькою і Луганською областями і дійти до річки Оскіл в Харківській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До кінця 2026 року Росія планує наступати далі на захід до Дніпра, захопити значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, у тому числі міста Харків, Дніпро та Запоріжжя.

Водночас на Херсонському фронті планується утримувати оборону по Дніпру, не наступаючи на правий берег на Херсон чи Одесу.

— Всі східні території лівіше Дніпра повинні бути завойовані протягом 36 місяців. Тоді річка стане новим фронтом, — заявило джерело Bild.

Також, за даними розвідки, влада РФ для досягнення цих цілей готова щорічно втрачати в Україні до 100 тисяч солдатів.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя