Терор в окупації: у Токмаку росіяни затримали 15-річного підлітка нібито за  «зберігання боєприпасів» | Новини Запоріжжя

На мешканців окупованої частини Запорізької області обвалилася чергова хвиля терору. В полон забирають за коментарі в соцмережах, уявні боєприпаси та вибухівку.

Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

Він нагадав, що у  Бердянську чоловіка ув’язнили через пости в соцмережах. Також, за словами мера, у Пологівському районі затримали 15-річного підлітка.

«З кожним днем терор посилюється. Так, наприклад, в Токмаку вчора було затримано юнака, в будинку якого знайшли боєприпаси. Ці боєприпаси залишили самі російські військові, тому що в будинку вони проживали декілька тижнів, просто посилилися поруч з цивільними. Тож росіяни продовжують тероризувати наших мешканців не лише з паспортами, а й з ув’язненням, як це і було раніше», — сказав Федоров. 

За його словами, російські силовики на тимчасово окупованій території хочуть тримати людей в страху і вислужитися перед кремлівським начальством, тому й «малюють» безліч злочинів, нібито скоєних цивільними.

Окупанти збільшили інтенсивність обстрілів Запорізької області з початку холодів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя