ЗСУ вибили росіян з села на Запорізькому напрямку дронами та артилерією

ЗСУ вибили росіян з села на Запорізькому напрямку дронами та артилерією.

ЗСУ вибили росіян з села на Запорізькому напрямку дронами та артилерією. Фото: eric anada, pexels.com

На Запорізькому напрямку секція FPV дронів «Шкода» 108-ї бригади ТрО провела унікальну операцію та вибила росіян з села.

У 108-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ повідомили, що зазвичай, щоб вибити противника з селища потрібні активні дії штурмових підрозділів, але цього разу результату було досягнуто лише злагодженими діями безпілотників та артилерії. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що кількома влучними ударами FPV дронів був ушкоджений особовий склад ворога, що закріплювався в одному із селищ сірої зони, після чого окупанти продемонстрували жест доброї волі (панічно відступили) та знову отримали декілька уражень, а родзинкою став підбитий транспорт, що приїхав за «орками-невдахами».

Наразі селище знову в сірій зоні, ворожий підрозділ розбитий. Назву селища наші воїни не називають з міркувань безпеки, але в мережі шириться інформація, що це сталося на Запорізькому напрямку.

Зазначимо, що на Запорізькому напрямку противник вів безуспішні штурмові дії північно-західніше Вербового Запорізької області. Тут українські воїни відбили понад 10 атак. Ворог також намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного, північніше Нестерянки та П’ятихаток Запорізької області, але успіху не мав.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя