Збільшили площу укриття до 375 «квадратів»: у навчальному закладі Шевченківського району Запоріжжя відремонтували ще одне укриття, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Відремонтована захисна споруда з’явилась в запорізькій гімназії №42, де навчаються понад 400 дітей. Це укриття відповідає усім нормам і вимогам.  

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Під час ремонтних робіт в укритті замінено систему електропостачання, встановлено припливно-витяжну вентиляцію і протипожежні двері з системою «антипаніка». Усунуті всі зауваження ДСНС.

Капітальний ремонт укриття в навчальному закладі Шевченківського району обійшовся в майже 2,4 мільйона гривень (1,4 мільйона – субвенція від держави, ще 950 тисяч — з міського бюджету). Під час ремонту площу сховища збільшили до 345 квадратних метрів і тепер воно може прийняти 240 людей. Також захисна споруда поділена на 7 локацій.

«Тепер тут є кімнати для занять, психологічного розвантаження, бібліотека, санвузли, місце для надання медичної допомоги», — повідомляють у міській раді.

Користуватися укриттям можуть усі: ще в одній запорізькій гімназії відремонтували захисну споруду за 3,8 млн грн, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя