Пошкоджено територію підприємства, будинки й транспорт: наслідки ворожих обстрілів Запоріжжя та області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Вчора, 22 серпня, військові російської терористичної армії атакували Запоріжжя. По обласному центру ворог завдав удар ракетою Х-35.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Усього за добу ворог завдав 97 ударів по 23 населеним пунктам регіону. Ворог обстрілював із реактивних систем залпового вогню та артилерії Пологівський та Василівський райони, також завдав авіаційного удару по Єгорівці та атакував безпілотними летальними апаратами Малинівку та Залізничне.

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено будинки мирних жителів, зруйновано складські приміщення та машини на території промислового об’єкта та комунального підприємства.

За зібраними матеріалами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» вночі 22 серпня по околицях обласного центру було завдано два ракетні удари, крім того, була атака трьома безпілотними літальними апаратами. За даними ДСНС, загорілися 14 автомобілів, з них 4 вантажівки, а також пакувальна тара на майданчику.

Після авіаудару по Оріхову загорілася дев’ятиповерхівка: будинок майже повністю знищений, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя