У «Незламному хабі Титан» проведуть мистецько-музичний фестиваль «Бути в Україні»: названі учасники заходу | Новини Запоріжжя

У квітні в Запоріжжі проведуть мистецько-музичний фестиваль «Бути в Україні». Захід пройде в «Незламному хабі Титан», що знаходиться по вулиці Перемоги, 131.

Про це повідомляють організатори.

На гостей заходу чекають творчі майстер-класи, ярмарок представників локальних виробників, лекції, дискусії, художні виставки та виступи відомих музичних гуртів. Модератором фестивалю стане Тимур Мірошниченко. Серед запрошених артистів  — неосоул гурт ADAM, документально-музичний проєкт Антона Слєпакова та Андрія Соколова «WARnyakannya». Хедлайнери музичної частини фестивалю — гурт KAZKA.

«Мета події — підтримати жителів прифронтового Запоріжжя, внутрішньо переміщених осіб, створити безпечний простір для знайомства та взаємодії. Нагадати про важливість української культури в процесі протистояння російським наративам»,— кажуть організатори.

Вхід на подію, яка відбудеться 20 квітня з 12:00 до 21:00, вільний, але за попередньої реєстрації за посиланням.

«Міг вийти на пенсію, але продовжив працювати»: дружина розповіла про загиблого, під час удару по Дніпровській ГЕС, водія тролейбуса

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя