«Відрізали» мікрорайон від міста: в Бердянську окупанти перекрили ділянку дорогу, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

В тимчасово окупованому Бердянську вирувала негода. Внаслідок шторму в Азовському морі розмило піщаний берег й почалась руйнуватися дорога на Бердянську косу.

Окупаційна влада міста повідомила, що з вечора 13 березня перекрито в’їзд на Косу до «особливого розпорядження». Виключення — легковий транспорт.

«Скільки триватиме усунення наслідків, окупаційна влада наразі не повідомляє. Проте, знаючи процеси, які відбуваються в захопленому Бердянську, на швидкість розраховувати не варто», — пише Вікторія Галіціна, очільниця міської військової адміністрації.

Як працюватиме на маршруті громадський транспорт, який перевозив мешканців віддаленого району до міста і додому цією дорогою, наразі невідомо.  

«В Z-пабліках стверджують, що хвилями змило піщаний пляж і пошкодило водовід, внаслідок чого почала руйнуватися дорога. Окупаційна влада оголосила про плани з берегоукріплювальних робіт і побудови обвідної водопровідної лінії. Повідомлення про відключення води на сайті «Бердянсьводоканала» з’явилося ще 5 березня, а активність у вирішенні проблеми окупанти почали проявляти тільки за тиждень», — пише «Бердянськ 24».

Безробіття та високі ціни: що наразі відбувається на окупованій частині Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя