Ракетний удар по Запоріжжю, обстріли з РСЗВ та авіації прифронтових міст: ворог завдав 181 удар по Запорізькій області | Новини Запоріжжя

Минулої доби, 21 грудня, військові російської армії завдали 181 удар з різного виду озброєння по 26 населеним пунктам Запорізької області. Надійшло шість повідомлень про руйнування будинків та об’єктів інфраструктури.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Близько 18:38 ворог завдав ракетний удар по Запоріжжю. Внаслідок ворожої атаки вибухової хвилі вибило вікна у навчальному закладі, у гаражному кооперативі зруйновано три гаражі та ще сім – пошкоджено. Крім того, пошкодження зазнала лінія високовольтних електромереж, повідомляють у міській раді.

Також вчора російські військові завдали авіаційні удари по Оріхову, Преображенці, Роботиному. Обстріляли три рази з реактивних систем залпового вогню Гуляйполе та Оріхів, а також здійснили 156 артилерійських ударів по прифронтовим населеним пунктам, у тому числі Залізничне, Новоданилівка, Білогір’я, Мала Токмачка, Левадне, Темирівка, Лугівське, Кам’янське, Степове, Плавні та П’ятихатки.

Також військові російської армії 17 разів атакували безпілотниками Гуляйполе, Новодарівку, Червоне, Чарівне, Малинівку, Полтавку та Роботине.

Уражено танк, БТР та артилерійське озброєння противника: командувач Нацгвардії розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя