Вбивство мирного мешканця, звинувачення в бажанні отруїти гауляйтера та вирок за вірш: що відбувається на окупованій частині Запорізької області | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники продовжують чинити психологічний та фізичний тиск на мирних мешканців. Вони вбивають мирних мешканців, викрадають їх та судять за сфабрикованими справами.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

В тимчасово окупованому Мелітополі троє раніше судимих російських військових вбили 38-річного місцевого мешканця. Тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями виявили мелітопольці на вулиці 3 березня.

«Трьох мешканців Мелітопольщини силовики викрали і «склепали» проти них безглузде звинувачення в бажанні отруїти гауляйтера Балицького супом в їдальні. А мешканця Енергодара засудили за розміщення в соцмережах вірша власного авторства, який «ображав честь і гідність» росіян», — написав Федоров.

Погрожують подати у розшук та затримувати: в Запорізькій області загарбники змушують чоловіків ставати на військовий облік

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя