Може уникнути покарання: на Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: elements.envato.com

Вдень 23 січня на Космосі чоловік намагався зарізати собаку ножем, а після намагався уникнути покарання.

За інформацією зооволонтерки Олени Пилової, подія трапилась за адресою Ситова, 2. Саме там небайдужий хлопець побачив тварину, яка стікала кров’ю. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла дівчинка, невідомий чоловік йшов із бійцівським собакою і просто без причини вдарив ножем бездомну собаку. Тварина 40 хвилин пролежала на землі стікаючи кров’ю до приїду поліції.

— Живодера опитали, на запитання навіщо він це зробив, він відповів, що не хотів вбивати, це вийшло випадково, — написала Олена.

Чоловіка повезли до райвідділку, але його відпустили, бо Комунарівський відділок відмовляється заводити справу, на підставі того, що собака вважається безпритульною. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ShansZp (@shanszpua)

— Телефонував вітчим чоловіка, що скоїв злочин. Він розповів, що їх собака в тічці. Розповів, що вже «дістали» кобелі. Зранку жінка намагалась вигуляти їх собаку якомога раніше — кобелі чекали вже біля будинку. «Жінка і камінням кидала в них — не допомогло», — повідомила Олена Пилова.

Дівчина Анастасія, яка взяла собаку під свою опіку розповіла, що Бобік, якого насправді зовуть Бім Бом, був у важкому стані, окрім великої крововтрати через черепно-мозкову травму та пошкодження м’яких тканин голови та вуха, найімовірніше в собаки була тріщіна в черепі.

Сьогодні, 24 січня, стало відомо, що Бобік помер у лікарні від сильного болю.

RADA.zp.ua попереджає, фото 18+

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: facebook.com/priutshans1

На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем.На Космосі чоловік намагався вбити собаку ножем. Фото: facebook.com/priutshans1

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя