В Запорізькій області загарбники змушують водіїв отримувати водійські посвідчення російського зразка: скільки часу дали | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російська окупаційна влада продовжує змушувати людей оформлювати російські документи. Наразі змушують отримувати водійські посвідчення російського зразка.

Про це повідомляє «Бердянськ Сьогодні».

Окупаційна влада повідомила, що водії автотранспорту мають отримати російські посвідчення. На це їм дають рік (до 1 квітня 2025 року), впродовж якого на окупованій частині регіону ще діятимуть українські та міжнародні посвідчення водія. Після вони будуть не дійсними для керування транспортом на тимчасово окупованих територіях.

Тим, хто отримав посвідку на постійне проживання чи російське громадянство до 1 квітня не потрібно складати іспити для заміни документа. Але вони мають отримати російські права.

«Хто отримає після 1 квітня цього року дозвіл на тимчасове проживання або російське громадянство, потрібно зробити російські права впродовж одного року з цього моменту», — пише видання.

Будинки, бази відпочинку та комерційна нерухомість: загарбники продовжують «націоналізувати» майно мешканців Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя