Вартість квартир в сучасних новобудовах

Зрозуміло, що ціни на квартири в новобудовах є більшими, ніж вартість вторинної нерухомості. Але нові будинки відрізняються безліччю вагомих переваг, приваблюють сучасними фасадами з стильним оздобленням, надійністю та безпечністю, підвищеним рівнем комфорту. Тож, якщо ваш вибір для щасливого життя – це квартира в новому житловому комплексі, шукайте вигідні варіанти на спеціалізованому порталі.

Вдома Онлайн – це зручний сервіс, на якому ви безкоштовно можете дізнаватись про всі пропозиції новобудов від безпосередніх забудовників. До вашої уваги описи житлових комплексів з усіма подробицями, цінами на житлову і комерційну нерухомість. Також на сайті є відгуки таємних покупців, рейтинги забудовників, інформація про юридичні документи компанії-девелопера, відео та фотозвіти.

Від чого залежить ціна квартир?

Основні чинники, які впливають на вартість квартир в новобудовах, наступні:

  • категорія житла. Для кожного покупця є своя пропозиція – «Бізнес», «Комфорт», «Економ»;
  • етап будівництва. Найбільш дешевою є нерухомість в будинках, які знаходяться на стадії риття котловану, тобто будівництво тільки розпочинається. І найвища вартість встановлюється на житло в ЖК, введених в експлуатацію;
  • технологія будівництва, матеріали, що використовує забудовник. Оптимальний варіант на сьогодні – це монолітно-каркасна технологія, яка є надійною, відносно швидкою та досить економною;
  • розташування житлового комплексу. Якщо будинок знаходиться поблизу від центральної чи ділової частини міста, поруч з розвиненою інфраструктурою, ціни підвищуються;
  • додаткові зручності. Це можуть бути власні патіо, тераси, багаторівневі паркінги з цілодобовою охороною, комерційні об’єкти та не тільки.

При цьому забудовники можуть встановлювати акційні знижки, що діють якийсь період. Якщо ви оформите підписку на сповіщення від Вдома Онлайн, завжди будете в курсі актуальних пропозицій квартир в новобудовах за зниженими цінами.

Як купити квартиру в житловому комплексі?

Враховуйте всі нюанси, обирайте категорію житла, яка відповідає вашим фінансовим планам, порівнюйте проекти та вартість, запропоновану забудовниками – все це легко зробити на Вдома Онлайн. Навіть без агентів з нерухомості ви зможете визначити, яку квартиру варто купувати, в якому житловому комплексі. Зовсім безкоштовно ви можете дивитись всі новобудови, в яких зараз пропонується на продаж первинна нерухомість.

Коли ви визначите проект, в який захочете інвестувати, зв’язатись з забудовником буде не складно. Тому що на порталі Вдома Онлайн надаються прямі контакти компанії девелопера, посилання на офіційні інтернет ресурси. За необхідністю зателефонуйте менеджерам забудовника та отримайте додаткову інформацію, домовтесь про зустріч.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя