Тіла закатованих мирних мешканців виявили на окупованій частині Запорізької області | Новини Запоріжжя

У тимчасово окупованій Михайлівці російські загарбники кілька тижнів тому почали масово викрадати людей. Окупанти забирали людей цілими вулицями. Цього тижня тіла декількох мирних мешканців виявили в посадці.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники продовжують викрадати мирних мешканців. На початку жовтня стало відомо, що в тимчасово окупованій Михайлівці ворог масово викрадав людей. Російські військові цілими вулицями забирали мирних мешканців.

«На цьому тижні в Михайлівці в посадці знайшли чотирьох закатованих мешканців, які були там просто викинуті», — зазначив Іван Федоров.

За словами міського голови Мелітополя наразі окупаційні війська проводять «зачистку» населення напередодні виборів російського президента.

«Декілька днів тому на тимчасово окупованих територіях Запорізької області розпочалась підготовка до виборів президента РФ. Вона розпочалась з того, що дійсно тепер вводять ще сильніші фільтрації серед цивільного населення, обмежуючи доступ до будь-якої інформації», — каже Федоров.

Перевіряють телефон на наявність української мови: у Запорізькій області ворог влаштовує обшуки у дітей.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя