У Запоріжжі загинули двоє чоловіків: подробиці

У Запоріжжі загинули двоє чоловіків: подробиці.

У Запоріжжі загинули двоє чоловіків: подробиці. Фото: pixabay.com

Цього тижня в Шевченківському та Комунарському районах Запоріжжя загинули двоє чоловіків. Поліцейські проводять розслідування.

Як повідомили у ГУ Нацполіції, ввечері 13 лютого до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що проходячи повз багатоповерхівку по вулиці Бочарова він почув глухий удар, а потім побачив на землі тіло хлопця.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо правоохоронці встановили, що загиблим виявився 22-річний місцевий житель.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – «самогубство».

Близько 4-ї ранку 14 лютого до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що вбив знайомого. За попередніми даними, чоловіки випивали коли між ними виник конфлікт, в ході якого 30-річний мешканець Запоріжжя схопив невстановлений предмет і вдарив ним опонента кілька разів по обличчю та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Підозрюваного затримали правоохоронці. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження. Попередня кваліфікація — умисне вбивство. Триває слідство.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя