Стало відомо, скільки будинків постраждало внаслідок вчорашнього обстрілу Запоріжжя, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Зранку 29 грудня російські терористичні війська нанесли 12 ударів по Запоріжжю. Били ракетами типу «Х-101» та «Циркон». Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено десятки будинків, а також навчальні та медичний заклад.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Внаслідок вчорашньої ворожої ракетної атаки пошкоджено 29 багатоповерхівок, 11 приватних будинків, дві школи й стільки ж дитячих садків, один медичний заклад та інфраструктурний об’єкт.

Фахівці аварійно-рятувальної служби впродовж дня розбирали завали, а представники «Запоріжремсервісу» та волонтери «Добробату» закривали вибиті вікна листами OSB.

«Представники благодійних організацій «Артак», «Карітас Запоріжжя», «Проліска», «Право на захист», World Central Kitchen надавали людям тарпаулін, допомагали з харчуванням та з роз’ясненням по оформленню документів. Спеціалісти районної адміністрації та соціального захисту надавали людям консультативну і психологічну допомогу», — йдеться у повідомленні міськради.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», внаслідок ракетної атаки постраждали 13 людей. На жаль, 9 мирних мешканців загинули. Сьогодні в місті оголошена жалоба за загиблими.

Розбійні напади на блокпостах у Запорізькій області: повідомлено про підозру бойовикам «ДНР», — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя