Через атаку РФ у Запоріжжі та області є поранені та загиблий

У Запоріжжі через атаку РФ поранено подружжя, а в області є загиблий.

У Запоріжжі через атаку РФ поранено подружжя, а в області є загиблий. Ілюстративне фото: t.me/zoda_gov_ua

Російські війська за минулу добу, 6 вересня, завдали по Запорізькій області близько сотні ударів. Зокрема здійснили 5 ракетних атак, у тому числі на Запоріжжя, є загиблий та постраждалі.

Як повідомив очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко, внаслідок артилерійського обстрілу Степногірська загинув 68-річний чоловік, поранення отримав чоловік 70 років. Під час артобстрілу Преображенки травмовано 34-річного чоловіка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Від ракетного удару по Таврійському постраждали жінки 64 та 85 років, в Запоріжжі поранено сімейну пару — 44-річного чоловіка та 43-річну жінку. Всіх оперативно доставлено до лікувальних закладів.

За словами Малашко, за минулу добу ворог здійснив 99 ударів по 31 населеному пункту. 82 артилерійських обстріли припали на територію Гуляйполя, Воздвижівки, Роботиного, Затишшя, Ольгівського, Степового, Степногірська, Павлівки та інших прифронтових міст та сіл.

Крім цього, зафіксовано п’ять ракетних ударів по Запоріжжю, Михайло-Лукашевому й Таврійському, п’ять авіаударів по Оріхову та Малій Токмачці, сім БпЛА-атак по Залізничному, Малинівці, Лобковому та П’ятихаткам.

Надійшло 40 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя