«Швидка допомога» не приїжджає на виклик: окупанти залишили селище в Запорізькій області без меддопомоги | Новини Запоріжжя

Російська окупаційна влада розформувала пункт «швидкої допомоги» в селищі Софіївка Бердянського району. Вже тиждень вона не приїжджає на виклики.

Про це повідомляє «Бердянськ 24».  

Ще у січні окупаційна влада повідомила про розформування цього пункту через брак коштів. Персоналу запропонували робочі місця в Приморську, але охочих їздити в районний центр на роботу було мало. Колаборанти-посадовці пункту «швидкої допомоги» в Софіївці тоді почали збирати підписи проти закриття та погрожували окупаційній владі мітингами. Однак це не дало жодних результатів.

«Окупанти просто перестали фінансувати станцію. Люди вимагають відновлення роботи «швидкої», але марно. В Софіївці «швидка» вже тиждень не виїздить на виклики», — повідомляють журналісти місцевого видання.

Відзначимо, що на окупованих територіях регіону також існує суттєвий брак кадрів медичного персоналу. Загарбники сподівались, що з РФ приїдуть медпрацівники, які покриють цей дефіцит, але цього не сталось.

Встановлюють РЕБи між будинками та переписують номери авто: в Запорізькій області ворог посилив фільтрацію

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя