Онлайн квитки на концерти та мистецькі події столиці

Незважаючи на воєнні дії на сході та півдні нашої держави, культурне життя столиці не завмирає ні на хвилину. В Києві періодично відбуваються концерти українських та зарубіжних знаменитостей, проходять наукові та пізнавальні виставки, мистецькі прем’єри на театральних підмостках та в кінотеатрах міста. Слідкувати за культурно-мистецькими подіями, що відбуваються в столиці вже сьогодні або будуть проходити в найближчій перспективі можна за допомогою афіші концертів, яка публікується на Kontramarka.ua – спеціалізованому інформаційному порталі, де зібрано всю необхідну інформацію, що постійно оновлюється. На сайті kontramarka.ua опубліковано розклад проведення майбутніх заходів, за допомогою якого, зокрема, можна дізнатися, що 14 лютого 2024 року в київському Палаці спорту виступить група Антитіла концерт якої стане фінальним акордом її тримісячних зарубіжних гастролей.  

Які концерні заходи можна відвідати в Києві

Для справжніх меломанів непересічною подією стає концерт відомої групи чи окремого виконавця, виступ якого варто обов’язково відвідати особисто. Не пропустити справжнє свято музики допоможе інформаційний портал kontramarka.ua, який інформує киян про всі найбільш важливі та значущі культурні події, що відбудуться в столиці вже найближчими днями, чи за кілька місяців. Окрім суто інформаційної сторінки на сайті можна замовити та придбати за доступними цінами квитки на виступи різноманітних виконавців, які обрали для концерту сцену:

  • «Жовтневого палацу», Національної опери України чи October Hall (Малого залу МЦКМ);
  • Палацу «Україна», Stereo Plaza, Палацу спорту або Центру культури і мистецтв Київської політехніки;
  • Київського культурного кластеру «Краків» чи столичного національного академічного театру оперети.

Достатньо багато культурно-мистецьких заходів відбуваються в столичному Будинку архітектора, Київському Будинку вчених та Будинку актора, для відвідування яких квитки можна замовити та забронювати на сайті kontramarka.ua вже на сьогодні чи на завтра, на тиждень, місяць та навіть рік наперед, при умові, що певна культурно-мистецька подія анонсована її організаторами та/або безпосередніми виконавцями.

В очікуванні концерту групи «Антитіла»

За інформацією порталу kontramarka.ua вже за три місяці, а саме 24 лютого наступного року в Києві на сцені Палацу Спорту відбудеться сольне шоу групи Антитіла, яке стане фінальним концертом світового благодійного туру, який група проводила впродовж останніх трьох місяців. Це буде вже третій сольний концерт групи на сцені київського Палацу Спорту, попередні два відбулися 5 років тому.

Під час концерту, зокрема, прозвучать пісні з популярного альбому MLNL, який був представлений на широкий загал київської публіки вже другого дня після початку повномасштабної війни з російськими окупантами. Пісні у виконанні групи, на кшталт «Фортеця Бахмут», «Вірила» чи «2Step» стали синонімом незламності українського духу та мірилом справжнього бажання боротися далі та перемогти віроломного агресора, що завдав величезних страждань українському народу.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя